12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ PROGRAMI 99. YIL DÖNÜMÜ

12 Mart 2020 16:02
Tamamlandı

Mehmet Akif Ersoy'u anma ve 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. yılı dönümü nedeniyle program düzenlendi. Kofçaz Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen programa Kaymakamımız Sayın Emre ÖZTÜRK, Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Belediye Başkanı, Daire Amirleri, Siyasi Parti Başkan ve Temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Kofçaz halkı katıldı.

Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Şiirlerin okunması ve müzik dinletisinden  sonra  oratoryo ve öğrencilerden oluşan koronun seslendirdiği marşlar  ayakta coşkuyla alkışlanarak büyük beğeni topladı.

Daha sonra Kofçaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan Minik Kalplerde Bayrak Sevgisi temalı sergi açılışına Kaymakamımız Sayın Emre ÖZTÜRK, Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Kaymakam, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü, Belediye Başkanı, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve  Öğrenciler katıldı.

Belediye Yazılımı: Rota Medya © Tüm Hakları Saklıdır.