23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 Nisan 2020 15:27
23 Nisan 2020 15:28
Tamamlandı

İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, 23 Nisan 2020 Perşembe günü saat 09:00'da İlçe meydanında bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlamıştır. Çelenk törenine İlçe kaymakamı Emre ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Ziya KARATAŞ, Garnizon Komutanı Selahattin SÜRÜCÜ, İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Zafer TOPUZ ile ilçemiz kurum ve daire amirleri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ile Kofçaz halkı katılmıştır.

Ülkemizdeki pandemi sebebiyle ve okulların açık olmaması nedeniyle her sene ilçemiz okulları eşliğinde coşku içinde kutlamış olduğumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliklerimiz ne yazık ki bu sene meydanlara taşınamamıştır.

Öğrencilerimiz, çocuk bayramlarını bu yıl evlerinde aileleri ile beraber kutlamışlar, çeşitli oyunlar oynamışlar, odalarını süsleyerek 23 Nisan 2020 Perşembe akşamı saat 21:00 da hep birlikte evlerinden İstiklal Marşı'nı gür bir sesle söylemişlerdir.

Belediye Yazılımı: Rota Medya © Tüm Hakları Saklıdır.